1

Onderwerp: endomondo

nee, heb geen belang bij dit stukje software

vandaag voor het eerst even endomondo uitgeprobeerd, en het ziet er leuk uit, splittijden, routes, alles komt in principe online. T enige wat je moet doen is het programma op je mobiel starten en natuurlijk mobiel meenemen.

Zijn er meer mensen die dit programmatje gebruiken en die er misschien meer van weten qua mogelijkheden?

2

Re: endomondo

hoi yorrick,

ik gebruik het ook. Ik laat mn garmin GPS files er handmatig naartoe en ik gebruik het eigenlijk om trainingen/routes te laten zien aan een vriend van me die het ook gebruikt (wel via zn mobiel).

3

Re: endomondo

Ik heb het op mijn telefoon gezet maar het werkt nog niet. Ik krijg geen verbinding met de sateliet zegt ie.. :S  (GPS wel aan). Ik zou het wel leuk vinden om online mijn gefietste route te checken, nu doe ik dat vaak achteraf op Google Maps maar dat kost best wat tijd. Ook kan Endomondo mijn routes onthouden. Hebben jullie ook problemen gehad? En enig idee wat ik fout doe?

4

Re: endomondo

Ik gebruik het, maar het vreet wel energie... laatst 6 uur gefietst, kapte de telefoon ermee op 3/4 van de rit - bummer!  Voor al het kortere werk vind ik t geweldig, ik hoef niets meer zelf bij te houden

"To live is the rarest thing in the world. Most people exist, thats all..."

http://twitter.com/FrankRoozendaa1

5

Re: endomondo

Ik gebruik Endomondo voor mijn Garmin's 310XT en Edge 705. Alle gegevens gaan op Endomondo en van daar naar twitter en Facebook (mits je dat wil - en dat wil ik, dus).

Verder kan je zelf itnegratie doen met evt blogs/web pagina's, zoals gezien op http://thusgaard.com aan de linker kant.

De rest is al bekend: splits, niks bijhouden ezv.