1

Onderwerp: Nieuw en zo groen als gras

Hai,

Wie?
Marieke, 29 jaar

Waarom hier?
In augustus deed ik mee aan -jawel- de vrouwentriatlon in Beesd. Dat was leuk, interessant en maakte me nieuwsgierig. Besloten de vrouwentriatlon in Utrecht juni 2011 ook mee te doen.

Sportachtergrond?
Ik ben geen loper, meer een fietser. Dat doe ik 3,5 jaar, minus één jaar ivm zwangerschap. Ik rijd geen wielerwedstrijden, maar heb wel 3 jaar ervaring met meerdere cyclo's in het buitenland. Het lopen doe ik er nu bij, want ik ben in training voor de kwart marathon van Egmond in januari.

Hoe?
Dat fietsen en lopen (nog wel apart van elkaar) lukt wel met mijn huidige trainingsinzet. Dat zwemmen in Beesd was een ramp, al dat gespetter van iedereen, armen en benen van 80 vrouwen die elkaar in de weg zaten. Dat donkere water, dat er best angstaanjagend uitzag. Ik dacht dat ik bijna verdronk. Dus daar moet ik wat aan doen. Donderdag heb ik mijn eerste zwemtraining. In een groep die onder de naam 'triatlon training' vermeld staat in de zwembadfolder.   

Met veel vragen als "wat moet ik aan??"  kon ik hier al terecht, en ik hoop nog wel meer advies te krijgen op den duur, want er zullen vast nog wel vragen komen.

groet Marieke

2

Re: Nieuw en zo groen als gras

Welkom, genoeg info te vinden op deze site!

"To live is the rarest thing in the world. Most people exist, thats all..."

http://twitter.com/FrankRoozendaa1

3

Re: Nieuw en zo groen als gras

zie ik je in Egmond! gezellig!

4

Re: Nieuw en zo groen als gras

gezellig dat je er bent, welkom.

5

Re: Nieuw en zo groen als gras

Ha!
Welkom!
Op dit forum kun je veel info vinden.
Ook over wat je aan kan/moet. dit bv: http://triathlonforum.nl/viewtopic.php?id=1342.
Succes met trainen!
Gr. Carla