26

Re: Schaatsen met Garmin 920xt

Maar de Jaap Edenbaan is niet overdekt toch? Daar ging het juist om.

27

Re: Schaatsen met Garmin 920xt

Juhroen.............hahahaha.................geloof niet dat er een dak op de Jaap Eden zit  tongue

Jip.............dat heet positieve kritiek, maar zowel op fora als op FB is men gewend om alleen maar likes te krijgen en meepratende gelijkgestemden. Dat ben ik voor jou en voor anderen helaas dus niet.

Het is mijn mening, ik scheld niemand uit, ik zet niemand voor lul, maar als jij het een onaardig antwoord vindt.........dat mag jij vinden  cool  Ik heb enrgens last van en al helemaal niet van vallende bladeren..............mooiste tijd van eht jaar, mijn vakantie van 6 maanden is namelijk net begonnen  cool

28

Re: Schaatsen met Garmin 920xt

Juhroen schreef:

OT: Ik schaats nu een aantal jaar zo'n 10-15 keer per jaar op de jaap edenbaan met een 910XT, en dat gaat prima. Er komen hele mooie ovale rondjes uit de GPS gerold. Ik gebruik het inderdaad om totalen te bepalen, en niet om te kijken of ik beter word (want dat word ik toch niet...)
Dit seizoen lijkt het me wel geinig om met zo'n transponder te gaan, maar ik vind ze toch nog wat prijzig met zo'n abonnement.

Dank!

29

Re: Schaatsen met Garmin 920xt

Fijn dat jij nergens last van hebt Petitmas.

30

Re: Schaatsen met Garmin 920xt

Als je zo'n Mylaps prochip hebt, kan je de data via deze site heel mooi bekijken/analyseren en eventueel op Strava en/of Facebook plaatsen.
http://www.vinksite.com/

31

Re: Schaatsen met Garmin 920xt

En de maker van www.vinksite.com heeft nu ook een Garmin Connect IQ app ontwikkeld: https://apps.garmin.com/en-US/apps/1039 … a5ce4f78b6