1

Onderwerp: Voorstellen

Goedemiddag allemaal,

Ik ben Erik, 37 jaar, woonachtig in Hellevoetsluis. De laatste jaren voornamelijk in de sportschool gesport, maar werd dat binnen zweten behoorlijk zat. Begin dit jaar gestart met lopen en zwemmen, fietsen kwam daar snel bij.

Het virus behoorlijk te pakken en langzaamaan de triathlon uitrusting aan het uitbreiden. Onlangs een 2e hands fiets gekocht en gisteren naar een wetsuit testdag geweest, direct een wetsuit besteld. Hoop hem snel binnen te hebben om wat ervaring op te doen in buiten water.

Tijdje terug in het zwembad een triathleet tegen gekomen, aan de praat geraakt, hij begeleid en coacht sporters. Word inmiddels voorzien van tips, schema’s en feedback.

Doelen voor dit jaar: een aantal (3)  1/8, 26 mei de eerste. Een aantal 1/4, inmiddels op de wachtlijst voor Binnenmaas. 1/2 marathon en de Haringvlietoversteek.

Heb al heel veel gelezen en geleerd op dit forum en hoop nog veel meer te leren en te delen.

2

Re: Voorstellen

Welkom! Je woont in een mooi fietsgebied, althans, Hellevoetsluis ken ik eigenlijk alleen maar van er vaak doorheen fietsen, ik ga graag die kant op. 

26 mei - Herkingen misschien toevallig ook? Dat wordt mijn eerste triathlon van het seizoen.
En wanneer is de Haringvlietoversteek? Die lijkt mij ook nog heel gaaf om een keer te doen.

Louise

Weblog over hoe ik op m'n 50e Ironman werd: http://www.delftweg9.nl/triathlon/

3 Laatst bewerkt door erikves (07-05-18 17:39:54)

Re: Voorstellen

26 mei Herkingen inderdaad. Ook mijn eerste! (Ooit)

Ik fiets vaak rondje Westvoorne, of de haringvlietbrug over rondje Goeree.

Haringvlietoversteek afgelopen jaren altijd in september geweest. Kan er alleen nog geen info over vinden, voorgaande jaren was de inschrijving al geopend dus misschien dit jaar geen Haringvlietoversteek. Zou jammer zijn, lijkt me echt een mooie uitdaging.