1

Onderwerp: Triathlon cursus omgeving Den Haag

Vorig jaar ben ik begonnen met de triathlon sport. Ik heb toen meegedaan met de cursus die aangeboden werd door de haagse duursport en triathlon vereniging RTC. Alle trainingen worden aangeboden en verzorgd door gediplomeerde trainers: Lopen, racefietsen, ATB training, zwemtraining in zwembad en buitenwater en zelfs zwemtrainingen in zee. Ik heb de cursus ervaren als een perfecte voorbereiding voor de Beach-Challenge, een Off Road triathlon op strand en duinen en in de zee van Denhaag/Kijkduin. Ook als voorbereiding voor andere triathlons is deze cursus uitstekend geschikt.
Dit jaar wordt de cursus opnieuw geoorganiseerd en ik kan hem van harte aanbevelen, als je interresse hebt kun je hier eens kijken: http://www.beach-challenge.nl/index.php … ;path=2008

Ook als je geen triathlon wilt doen maar gewoon lekker wil meesporten ben je van harte welkom.

Ik ga dit jaar in ieder geval ook weer meetrainen met deze cursus, dus wie weet, tot ziens:-)

Groeten walter

p.s. Als je een beetje een beeld wilt krijgen hoe de trainingen zijn,vorig jaar is er een tv uitzending op TV West geweest over een koppeltraining bij de cursus, kijk bij de uizending van 13 aug.:
http://televisie.westonline.nl/programm … #triathlon
(ik sta heel goed in beeld:-)

2

Re: Triathlon cursus omgeving Den Haag

Ter voorbereiding op de MidZomeravondTriathlon organiseert Duursportvereniging TTL ook een triathloncursus. De MZT is afgelopen 20 juni gehouden. De cursus zat erg snel vol. Dus zorg dat je er volgend jaar snel bij. De MZT zal dan op 19 juni 2009 gehouden worden.