1

Onderwerp: De "grote" stap naar dit forum

Hallo atleten,

Na een periode passief volgen, ga ik me nu maar actief mengen in dit forum. Leuk!

Ik ben al jaren aan het zwemmen, fietsen en rennen. Ik heb 10 IronMan 70.3 achter de rug (2 per jaar) en dit jaar de Halve van Almere gedaan. Het combineren met een drukke baan, twee kinderen en een lieve vrouw (+sociale netwerk) blijft mijn uitdaging. Gezien de flexibiliteit die ik nodig heb, vind ik ook geen match met een vereniging. Dat is eigenlijk wel jammer. Daarnaast zie ik nu ik 35 jaar ben dat het voorkomen van blessures e.d. uitdagender wordt.

Toch gaat het goed. In 2017 jaar een dochter erbij en 4 triatlons. Ik zit dan in de top 20-30% en soms top 10%. Een prima amateur....

Mijn eerste vraag staat al op het forum en ik zal mij vanaf nu gaan mengen in de discussies rondom: training, voeding, materiaal.

Vriendelijke groet,
Frans-Willem

2

Re: De "grote" stap naar dit forum

Frans-Willem welkom! Ik heb ook flexibiliteit nodig bij het trainen, de uren vinden lukt wel maar ze zijn niet elke week hetzelfde. Mijn kinderen zijn al wat ouder en dat maakt het wel iets makkelijker.

Heb je al plannen voor 2018?

Veel succes, Maarten

3

Re: De "grote" stap naar dit forum

Welkom! Ook ik herken dat wel, hoor, van die behoefte aan flexibiliteit en dat dat het lastig maakt om bij een vereniging te trainen. Bij mij zijn geen twee werkweken hetzelfde en ik plan mijn sporten eromheen (nouja, in het seizoen ook wel eens omgekeerd, dus dat ik mijn werk om het sporten plan - ben eigen baas). 

Blessuretoename is geen noodlot, hoor, als je ouder wordt. Maar je moet misschien wel met wat meer beleid trainen ja.

Groet,

Louise

Weblog over hoe ik op m'n 50e Ironman werd: http://www.delftweg9.nl/triathlon/