76

Re: Wat is aan te bevelen leesvoer

Ik heb deze week een boek cadeau gekregen dat volgens mij nog niet is genoemd: "De hemel, de hel, de triathlon" van Ardy Felius. Ik moet er nog aan beginnen. De samenvatting (gekopieerd van Bol.com) luidt:

De Hemel, de Hel, de Triathlon.
Dit boek gaat niet over gevierde kampioenen. Dit boek gaat over een gewone jongen, een middenmoter!
Ik was een ongeïnteresseerde, iets te dikke, rokende en bierdrinkende puber. Zonder ook maar enige aanleg of interesse in wat voor sport dan ook. Totdat ik, op negentienjarige leeftijd, ineens mijn buik zat was en besloot dat het roer rigoureus om moest. Ik ontdekte het hardlopen. Drie jaar later stond ik op de Coolsingel, te wachten op het startschot van mijn eerste marathon.
Ik vertel, met humor en zelfspot, op zeer openhartige wijze over mijn leven als "tobsporter'. Dertig jaar lang. Zowel in voor,- als tegenspoed. Een feest van herkenning voor elke sportman/vrouw en een dijk van een motivator voor ieder ander. Ik neem u mee op mijn trainingen en laat u zien dat het onhaalbare haalbaar is. Als vijftigjarige doe ik de Ironman. Hoezo midlifecrisis?! Een droom en een ijzersterke wil, dat is alles wat je nodig hebt.

Iemand die het al gelezen heeft?

77

Re: Wat is aan te bevelen leesvoer

Uh, kijk even één pagina terug, zou ik zeggen, mijn post van 28 november vorig jaar. Wat ik begrepen heb is dat hij het boek inmiddels wel heeft laten redigeren.

Louise

Weblog over hoe ik op m'n 50e Ironman werd: http://www.delftweg9.nl/triathlon/

78

Re: Wat is aan te bevelen leesvoer

Binnenkort maar weer naar de opticien smile Hoe kon ik er overheen lezen!