51 Laatst bewerkt door Robbebopper (13-06-20 21:49:42)

Re: Einde seizoen 2020 wie doet wat?

In Helmond hebben ze inmiddels het idee dat Triathlon Brabant oo 27 september door kan gaan.

Gevolgen COVID-19

We gaan door!

Wij gaan er vanuit dat de Triathlon Brabant door kan gaan op zondag 27 september. Uiteraard is het nog afhankelijk van de dan geldende wet- en regelgeving. Op dit moment (6 juni 2020) is nog niet zeker of evenementen na 1 september door mogen, maar wij rekenen er wel op en de inschrijving blijft daarom geopend. De wedstrijd zal wat aangepast worden (rollende start), het parcours verlegd zodat anderhalve meter beter in acht genomen kan worden, maar we gaan door!

Volledig inschrijfgeld retour bij annulering vanwege COVID-19

Als we uiteindelijk geen toestemming krijgen, dan ontvang je het volledige inschrijfgeld retour! Als je zelf annuleert, gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden. Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als ons en goed doortrainen de komende maanden. Het is natuurlijk super vet om dit jaar alsnog een startnummer op te kunnen spelden.”

52

Re: Einde seizoen 2020 wie doet wat?

Kan zijn, in Belgie ook al enkele organisaties die kunnen doorgaan en reeds in Augustus al. Heb mezelf ook nog maar ingeschreven voor een 1/3e ik ben ook nog voor Deinze 111 ingeschreven maar die zou waarschijnlijk niet doorgaan.