1

Onderwerp: innovatie triatlon

Hallo, wij zijn 4 studentes uit Enschede van de opleiding Technisch Commerciële Textielkunde. Momenteel zijn wij bezig met het project innovatie. Hiervoor moesten we een olympische sport kiezen. We hebben gekozen voor triathlon. Omdat we graag ideeën van de doelgroep willen horen, hebben we een reactie op deze site geplaatst. Jullie weten zelf het beste wat verbeterd kan worden. Denk hierbij aan kleding, bescherming, schoeisel.  Een voorbeeld is een ingebouwde bh met hartslagmeter verwerkt in een trisuit. Wij danken jullie alvast voor jullie hulp big_smile

2

Re: innovatie triatlon

Kijk eens naar de nieuwe triathlonschoenen van asics: breedere tong zodat je geen blaren krijgt van de veteroogjes, materialen die glad zijn als je er met natte blote voeten in zit e.d.

en trisuits/wetsuits geheel uit 1 stuk of naadloos (www.camaro.at), swinsuits van snelle materialen (http://www.blueseventy.com/pointzero3/)

Denk dat jullie daar zelf wel op verder kunnen borduren (flauwe woordspeling in dit geval)... succes! ben benieuwd naar de ideeën!!