1

Onderwerp: Zwemhorloge (banen tellen)/ mp3-speler

Hey allemaal, ik was informatie aan het zoeken over 'mooi speelgoed' voor bij het zwemmen en kwam dit forum tegen. Ik hoop dat ik hier mijn vraag mag stellen en iemand iets nuttigs kan zeggen. smile

Er zouden horloges zijn die het aantal banen in het zwembad voor je kunnen tellen. Ik weet dat er uitgebreide sporthorloges met gps ed zijn, maar dat is niet wat ik zoek, ik zoek iets wat zo eenvoudig mogelijk is en banen telt in het zwembad van 25 of 50 meter.
Werkt een horloge als deze hiervoor: http://www.sportemotion.nl/info.asp?id= … Code=12967 ?
Als het al werkt, is dit dan een verstandige keuze?

Tijdens het kijken naar zo een horloges kwam ik ook mp3-spelers tegen die je mee zou kunnen nemen het zwembad in. Die drijven op het water en er zitten dan waterdichte oordopjes bij. Heeft iemand daar ervaring mee?
Voorbeeldje:  http://www.zwemwinkel.nl/info.asp?id=10 … Code=11999

Ik begrijp heel goed dat dit zaken zijn die je eigenlijk niet nodig hebt, het zou voor mij puur 'om de heb' gaan, maar wellicht zijn er hier wel mensen aanwezig die mij er iets over kunnen zeggen. smile


Groetjes, Merel

2

Re: Zwemhorloge (banen tellen)/ mp3-speler

De Poolmate gebruik ik tot volle tevredenheid. Gebruik hem voornamelijk voor het meten van afstanden (raak soms al na 200m de tel kwijt) en dat werkt dus prima.

Cor

3

Re: Zwemhorloge (banen tellen)/ mp3-speler

Dag Cor, bedankt voor je reactie!

Ik begrijp dat jij er probleemloos banen mee telt; goed om te weten.


Groetjes, Merel