26 Laatst bewerkt door Bleek (02-05-13 21:35:53)

Re: Triathlon Westervoort

Bleek schreef:

Ik ben ook vd partij, op de achtste smile Leuk van de 5km fietsen, ziet het publiek je ook vaak langskomen!

Helaas, ik heb me moet afmelden. Ik mag invallen op zaterdag @ UT triathlon voor mn eredivisie team, en dan donderdag er ook nog bij is wat te veel van het goede.

Nou ja, de donderdag zal wel gaan, maar de zaterdag wordt dan wat zwaar smile

Goeie eerste wedstrijd trouwens, lekker zwemmen in zwembad maakt het makkelijker!

27

Re: Triathlon Westervoort

Hoi Aplus,

De meeste vragen zijn  al beantwoord voor je. Er zijn op het looponderdeel 2 drankposten. Bij de start en op 2,5 km.

Wat chip betreft. Als het goed is heb je tijdens het inschrijven moeten aangeven of je zelf een chip hebt of een huurt.
Dit is dus verplicht om mee te doen.

Leuk dat je meedoet.

We zien elkaar donderdag. Ik start zelf op de kwart

Gr ramon driesen

28

Re: Triathlon Westervoort

Ik vergeet nog iets. Iphone mag om je arm volgens mij. Je mag echter geen oordopjes gebruiken !

gr.

29

Re: Triathlon Westervoort

Dank voor alle reacties!



Laatste vraag: Is een zwemcap verplicht of wordt deze door de organisatie verstrekt? Heb er geen nl...

30

Re: Triathlon Westervoort

Aplus schreef:

Dank voor alle reacties!



Laatste vraag: Is een zwemcap verplicht of wordt deze door de organisatie verstrekt? Heb er geen nl...

Je krijgt er 1 toegewezen in je baan met een kleur, dan kunnen ze je herkennen en heb je een eigen controleur, diegene met zo'n drijfstang die jou laat weten dat je nog 1x heen en terug moet.

Heel veel suc6 morgen. Ik passeer uiteindelijk omdat ik van de week mijn halve tri afstand heb getraind, dan kan een kwart wedstrijd er niet meer bij deze week.

Ben benieuwd naar je ervaring. Ik vond het vorig jaar reuze leuk en gaaf ... na afloop hahahah

Carpe Diem | http://rosevdh69.blogspot.com

Doelen 2015: 26 juli Halve triathlon Challenge Poznan, Polen, 12 september Halve triathlon Challenge Almere
Hoogtepunten 2014: OD triathlon Utrecht (2e AG), 23/8 Ironman 70.3 in Budapest, Hongarije (5u21m47s - 7e AG45-49) PR op halve

31

Re: Triathlon Westervoort

Morgen is het zover het wordt mijn eerste, ben best een beetje nerveus van hoe het zal zijn..........nooit gedacht dat ik met met mijn 44 ste jaar nog aan zo iets zou beginnen...........3 maanden trainen verder vanaf niks naar iets lekker gevoel.

Ga morgen met deze fiets.

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/559796_134447420065610_937413452_n.jpg

Life is short, so max it..............als mijn baas vraagt wat ik het liefst doe dan moet ik toch echt antwoorden "zo min mogenlijk".

32

Re: Triathlon Westervoort

Super Mike, suc6 morgen, vorig jaar had ik ook 3 mndn getraind en deelgenomen, de 8e. Welke afstand doe jij? Btw vorig jaar was ik 43 en jij met je 44 ben je niet de oudste  big_smile

Carpe Diem | http://rosevdh69.blogspot.com

Doelen 2015: 26 juli Halve triathlon Challenge Poznan, Polen, 12 september Halve triathlon Challenge Almere
Hoogtepunten 2014: OD triathlon Utrecht (2e AG), 23/8 Ironman 70.3 in Budapest, Hongarije (5u21m47s - 7e AG45-49) PR op halve

33

Re: Triathlon Westervoort

Ik doe de 8ste om tre beginnen en de kwart ga ik in veenendaal doen. en rose thanks.

Life is short, so max it..............als mijn baas vraagt wat ik het liefst doe dan moet ik toch echt antwoorden "zo min mogenlijk".

34 Laatst bewerkt door Aplus (09-05-13 22:40:25)

Re: Triathlon Westervoort

Ik ben weer thuis!


Was een hele mooie ervaring, goed georganiseerd, leuke route, lekker weer.

Wat betreft mijn race:
Zwemmen: Ging goed, startte om 12:45 in baan 5 met 6 man. Was dus heel druk, maar ik was de snelste van mijn baan. ECHTER dat meisje dat onze baantjes bijhield kon blijkbaar niet tellen sad. Ik telde zelf en was bij 20 dus ik zeg, ik zit op 20 he, waardoor er een man die ernaast stond zegt, nee je moet er nog 2. Pfff ik nog 2 baantjes doen dus toen als 3e of 4e uit het water van mijn baan. Tijd weet ik nog niet, zal iets van 10min zijn.

Fietsen: Ging goed, stond wel harde wind op de dijk dus uiteindelijk 40min over gedaan met 30,3km/h gemiddeld. Kreeg wel wat steken maar gewoon doortrappen en toen ging het weg. Zie http://app.strava.com/activities/53252152

Lopen: Ging redelijk. Wederom dus harde wind wat niet heel fijn liep. Wel lekker zonnetje verder. Begin ging goed, daarna zakte ik wat in. Uiteindelijk 25:44 over gedaan dus iets langzamer dan gehoopt. Zie: http://app.strava.com/activities/53236603



Geen mensen van het forum meer gesproken of tegengekomen. Was wel gezellig met de mensen van mijn baan en die naast mijn fiets stonden. Leuke ervaring iig en voor herhaling vatbaar smile.

35

Re: Triathlon Westervoort

Donderdag 9 mei triatlon van Westervoort.

Vandaag ga ik mijn eerste triatlon doen en ondanks dat het maar een 1/8 is ben ik toch heel benieuwd hoe ik het ga vinden. De tijden zullen niet echt belangrijk zijn voor mij dit keer het gaat meer om de ervaring en het gevoel als wat anders. Mijn broer gaat me vergezellen bij dit avontuur als zijn de mannetje van alles aangever, fotograaf en steun en toe verlaat. Hij was zowaar een half uur te vroeg bij me en ik was nog niet klaar met aankleden, zou hij het spannender vinden als ik of waren de kids te druk (lees: vlucht gedrag). Ik had gelukkig mijn spullen allemaal gister al klaar gezet en naar een bakkie koffie besloten we naar Westervoort te gaan.

Het was voor ons een korte reis omdat we hemelsbreed 5 km van Westervoort af wonen een tochtje van 15 minuten. Aangekomen bij de sporthal van Sports planet konden we direct door naar de aanmeld balie waar we een envelop met daar in het startnr en fiets/helm stikkers kregen. deze moesten eerst op de fiets geplakt worden voor we de spullen klaar konden gaan zetten in het parc ferme. Je moet alles zo makkelijk mogelijk neer zetten zodat je niet veel tijd verliest bij de wissels. Langzaam maar zeker naderde de starttijd en na genoeg te hebben gedronken een korte pitstop kon ik me gaan melden bij het zwemmen.

Zwemmen:
Ik was als eerste in het zwembad maar we moesten wachten op de controle mensen wat ik niet erg vond effe rust voor we de briefing kregen, tevens kreeg ik een badmuts met de kleur groen (hoe kon het ook anders). Inmiddels was ik al het water ingegaan en dat voelde best lekker qua temp. Na de briefing zouden we om 12.15 gaan starten en dat werd een minuutje later, ik wachte tot mijn mede baan leden weg waren en ik rustig mijn eigen tempo kon gaan zwemmen. Tot mijn verbazing ging het zwemmen best lekker en ondanks de trage keerpunten zwom ik best redelijk. ik moest zelfs inhouden soms.....en toen schoot mijn badmuts van mijn hoofd......heb ik nou zo'n rare kop of wat is er aan de hand, en dan ga je effe proberen om hem goed op te doen al water trappelend........plop en weer weg......zucht....mijn irritatie nam behoorlijk toe en besloot hem af te laten en stopte hem tussen mijn trisuite en zwom verder dit kosten me een behoorlijk tijd. Vervolgens relax verder gezwommen en voor ik het wist was het tijd voor de wissel....op naar de fiets. (tijd van het zwemmen.....)

Fietsen:
Dit is mijn favoriete onderdeel dus die moest gewoon goed gaan ik had de spullen goed klaar gezet en de wissel was dan ook een eitje......sokjes aan, schoenen aan, bril op, helm op en de fiets pakken. Rustig de wisselzone uit en dan pas fietsen, tussen door de Iphone nog even aangereikt krijgen zodat ik de data kan uitlezen ik stap op de fiets en probeer in de klikkers te komen wat niet echt soepel ging (altijd zo gaat nooit snel als je het wilt). Dan blijkt runkeeper op pauze te staan en moet ik die indrukken en das niet iets wat effe lekker snel doet met verkeer om je heen en dikke vingers.......uiteindelijk werkte het en de data werd vast gelegd. Zoals verwacht ging het fietsen best goed maar drie haarspelt bochten en de vele drempels/bochtjes zorgde voor een lage snelheid op de dijk stond ook nog eens een beste wind. Volgens mijn fiets computer een gemiddelde van rond de 30 km/h dus best tevreden en naar 4 ronden kwam de fietsrit van 20km tot een eind. Nog effe rustig naar het parc ferme lopen en ik mocht weer gaan wisselen dit maal de loopschoenen aan doen. ( tijd fietsen....)

Lopen:
De schoenen aangedaan en rustig het parc ferme uitgelopen en vanaf dat ik begon te lopen kreeg ik lichte kramp in mijn spieren dus rustig aan doen en hopen dat het snel weg was, dit kwam overigens door een andere fietshouding als normaal omdat ik toch wel een pijnlijk puistje had op een plek waar je normaal zit en dat voelde niet erg lekker tijdens het fietsen. Naar 1,5 km ging het redelijk en ondanks het rustige lopen ging het niet echt slecht, de dijk op en lekker veel wind in je bakkes.......ik heb iets met wind geloof ik....Bij het keer punt aan gekomen ging het allemaal veel beter en alles verliep soepel en zonder problemen ik kon lekker mijn eigen tempo gaan lopen en voor dat ik het wist was de finish er al. (tijd lopen.....).

Conclusie:
Het was erg leuk om te doen en eigenlijk viel het me behoorlijk mee, ik heb een hoop geleerd en ondanks de niet zo beste tijden ben ik dik tevreden. Je leert beter inschatten hoe je dingen moet gaan doen en hoe je de krachten gaat verdelen, voor mijn zijn er een aantal dingen waar ik in kan verbeteren. Je moet doen hoe je je voelt denk ik... gaat het goed dan moet je vlammen, voel je je niet super doe het dan rustig aan. Heb je een puist op een plek zitten waar je last van hebt dan ga je dat naderhand ook voelen.....lol....Wat mij betreft een super leuke ervaring en op naar de 1/4 triathlon in veenedaal........maar eerst toch nog maar een beetje meer trainen.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/941114_158461827664169_95407686_n.jpg

Life is short, so max it..............als mijn baas vraagt wat ik het liefst doe dan moet ik toch echt antwoorden "zo min mogenlijk".

36

Re: Triathlon Westervoort

Leuk verslag Mike, heb je helaas niet gespot!

37

Re: Triathlon Westervoort

Aplus schreef:

Leuk verslag Mike, heb je helaas niet gespot!

Ik jou helaas ook niet, ik ben voor jou gestart 12.15, maar mooi prestatie man en mooie tijden.

Life is short, so max it..............als mijn baas vraagt wat ik het liefst doe dan moet ik toch echt antwoorden "zo min mogenlijk".

38 Laatst bewerkt door ramon (09-05-13 22:37:43)

Re: Triathlon Westervoort

Hoi Mannen,

Ik vind het leuk om te lezen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad. Op opnderstaande link vinde je nog een filmpje en foto's.

Zelf ook nog meegedaan ondanks de drukte vd organisatie. Ik heb de kwart gedaan.

Zwemmen: 18.23
fietsen    : 1.18 u.
Lopen      : 56 min
Eindtijd 2.35 u.

Kom op het filmpje nog langs startnr. 314

Filmpje :

https://www.youtube.com/watch?feature=p … JsADmFvrqs

Foto's via facebook:

https://www.facebook.com/westervoort.plaza

Gr ramon

39

Re: Triathlon Westervoort

Uitslagen Sportsplanet triathlon 2013

http://nl.mylaps.com/evenementen/uitsla … index.html

40

Re: Triathlon Westervoort

Leuk jullie verslagen en ook herkenbaar hier en daar. Op naar een mooi seizoen heren :-)

Carpe Diem | http://rosevdh69.blogspot.com

Doelen 2015: 26 juli Halve triathlon Challenge Poznan, Polen, 12 september Halve triathlon Challenge Almere
Hoogtepunten 2014: OD triathlon Utrecht (2e AG), 23/8 Ironman 70.3 in Budapest, Hongarije (5u21m47s - 7e AG45-49) PR op halve

41 Laatst bewerkt door Aplus (10-05-13 11:47:06)

Re: Triathlon Westervoort

Mijn officiele tijden dan ook maar even:

Zwemmen: 10.54
T1: 02:46
Fietsen: 39:54
T2: 02:30
Hardlopen: 25:44

Eindtijd: 1:21:46.

35e van de 75. Ben niet helemaal tevreden over mijn tijden (vooral zwemmen, met 2 baantjes extra alsnog trager dan tijdens de trainingen), maar dat kwam denk ik ook een beetje door de nieuwigheid etc. Volgende keer beter!

Sta al ingeschreven voor:

1/8 Triathlon Amsterdam eind juni.
1/4 Triathlon Weesp eind augustus.

Na gisteren laat ik deze inschrijvingen zeker staan en ga ik nog een 1/4 zoeken ergens eind juli! Ik heb het virus te pakken hoor smile



@Ramon, bedankt voor alle tijd en moeite die door de organisatie hierin is gestoken. Ik ben er volgend jaar weer bij!
Als je die mylaps link ook nog even hier plaatst (http://www.triathlonwestervoort.nl/uitslagen.html), is het helemaal perfect smile

42

Re: Triathlon Westervoort

Aplus, dank je wel!

De link stond er al boven :-)

gr ramon

43

Re: Triathlon Westervoort

Hoi,

Op onderstaande links kun je wat foto's terug vinden. De meeste via onze facebook pagina

http://www.oypo.nl/pixxer.asp?id=4677DE73F7C63E6E

https://www.facebook.com/permalink.php? … 8440241396

https://www.facebook.com/permalink.php? … 8440241396


https://www.facebook.com/permalink.php? … 8440241396

https://www.facebook.com/permalink.php? … 8440241396

Veel plezier en hopelijk tot volgend jaar !!

gr ramon

44 Laatst bewerkt door Blauw Vinger (19-01-14 18:30:19)

Re: Triathlon Westervoort

Hallo Ramon,

Hoe staat het met de voorbereidingen van jullie triathlon op 29 mei? Komt er dit jaar weer een?

Groet, Jelle.

Mens sana in corpore sano.

45

Re: Triathlon Westervoort

Hallo,

Door allerlei omstandigheden is er dit jaar geen triathlon op hemelvaart. De wedstridj gaat verplaatst worden naar 24 augustus.

Laatste info gaat via facebook

https://www.facebook.com/pages/Sports-P … ef=profile

Excuses voor het ongemak

gr ramon

46

Re: Triathlon Westervoort

Jammer, dan ben ik in Klazienaveen. Succes met de voorbereidingen en wie weet tot een andere keer.

Groet, Jelle.

Mens sana in corpore sano.