601

Re: Hoe zag jouw trainingsweek eruit

chrisbakker schreef:

Meestal kunnen we een resultaat neerzetten en een Finisher medaille. Voordat ik het postte heb ik het toch even overdacht, want zeg nu zelf, lijkt het een beetje een mislukking.

Ik zou zeggen: fijn dat je het toch postte. Ik zie dat in het algemeen wel als probleem: dat mensen vooral op sociale media alleen maar de successen en het mooie plaatje laten zien, waardoor het lijkt alsof iedereen een tof leven heeft. Als het dan met jezelf even niet zo goed gaat, is dat heel wrang.

@Gringo - heftig verhaal, over het overlijden van je vrouw. Ik kan me zeker voorstellen dat daarna alles anders is.

En nog wat herkenning dan bij de andere posts: eens over dat hulp zoeken bij psychische problemen bepaald geen zwaktebod is. Heb ik ook gedaan, ten tijde van mijn burnout, alweer meer dan 20 jaar geleden, en mede daardoor is er toen veel ten goede veranderd. Ook ik heb rond die tijd het nut van sporten voor mijn hoofd ontdekt. En ook ik heb de afgelopen maanden wel profijt ervan gehad dat ik al wel wat heb meegemaakt in m'n leven waardoor ik (denk ik) de coronacrisis wel aankan. Ik vind het niet fijn en soms moeilijk, maar met mijzelf gaat het wel goed.

Louise

Weblog over hoe ik op m'n 50e Ironman werd: http://www.delftweg9.nl/triathlon/

602 Laatst bewerkt door LindaRotterdam (13-09-20 14:59:07)

Re: Hoe zag jouw trainingsweek eruit

Pittig weekje op werk, maar wel fijn kunnen sporten. Idealiter had ik nog een keer willen lopen en zwemmen. Maar ja wink

Ma Rust
Di Zwemmen tempo 3200 m
Wo Lopen duur 15 km
Do Krachttraining
Vr Fietsen clubtraining 52 km
Za Fietsen toertocht 115 km
Zo Lopen duur 21 km

Totaal zo'n 12 uur en 625 TSS